cruiser family: Lowlands Biker Store

Cruiser

Cruiser

Gemaakt om te cruisen. Stijlvol en fijn om te rijden, met een relaxte rijpositie, een vergevingsgezinde besturing en een laag zwaartepunt voor moeiteloze controle.

Klassiek design

Dit zijn de motorfietsen waarvan je droomt: perfecte proporties en een premium afwerking.

Een easy ride

De soepele kracht, het lichte frame en het lage zadel zorgen ervoor dat deze motorfietsen ook voor kleinere of beginnende motorrijders perfect geschikt zijn.

Ongekend rijplezier

Cruisers kenmerken zich door krachtige motoren en een minimale aankleding. Ze zijn bij uitstek geschikt als eerste motorfiets, maar bieden ook ervaren rijders sensaties in overvloed.

Een persoonlijk accent

Een cruiser kan volledig naar jouw smaak worden samengesteld dankzij een scala aan praktische en fraaie accessoires, zoals uitlaten, zadels, opbergtassen en spiegels.

EEN UITGEBREIDE MODELFAMILIE

Chief Dark Horse

Chief Dark Horse

Leverbaar Vanaf 22 790 € inclusief BTW
Chief Bobber Dark Horse

Chief Bobber Dark Horse

Leverbaar Vanaf 25 190 € inclusief BTW
Sport Chief

Sport Chief

Leverbaar Vanaf 25 790 € inclusief BTW
Super Chief Limited

Super Chief Limited

Leverbaar Vanaf 28 490 € inclusief BTW

ONTSNAPPEN AAN HET LAWAAI

De cruisers van Indian Motorcycle zijn krachtige, met mechanische middelen ontworpen motorfietsen met een tijdloze stijl. Een gestroomlijnde look zonder toevoeging is de regel, met lederen tassen of een windscherm als uitzondering.

KUNSTZINNIGHEID ONTMOET AMERICANA

Met zijn authentieke design knipoogt de cruiser naar het verleden van Amerika. Eén blik en je weet dat een klassieke Indian Motorcycle niet zomaar ontstaat.

Lowlands Biker Store - 8041AC - Zwolle - Nederland